03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Een cadeaubon voor onze B&B of brasserie

Schenk een cadeaubon voor een verblijf in onze gezellige B&B of een smakelijke maaltijd in onze sfeervolle brasserie

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciaal iemand? Kies dan voor een cadeaubon van De Kasteelhoeve waarmee je een ontspannende B&B-ervaring of een lekkere maaltijd in onze brasserie schenkt. Onze cadeaubonnen zijn beschikbaar voor elk bedrag en geldig in zowel B&B De Kasteelhoeve als brasserie De Kasteelhoeve.

Onze brasserie serveert typisch Belgische gerechten, internationale klassiekers en seizoenssuggesties. We bieden ook pannenkoeken, wafels en ijsjes aan. Onze menukaart biedt voor elk wat wils en we gebruiken alleen de beste ingrediënten.

Onze gloednieuwe B&B is gebouwd met respect voor het originele kader, namelijk de voormalige stallen van een oude langgevelhoeve. We bieden je er een kleinschalige, persoonlijke ervaring, waarbij elk detail zorgvuldig is doordacht om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Je kan onze cadeaubon digitaal ontvangen of geprint ophalen. Het enige wat je hoeft te doen, is ons online formulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cadeaubon bestellen

Shopping Basket