03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Onze brasserie in Westmalle

In onze Westmalse brasserie kan je goed eten en lekker drinken van een warme, gezellige sfeer. Of je nu komt voor een heerlijke trappist van’t vat, een wijntje, of om lekker uitgebreid te tafelen, we hebben voor ieder wat wils.

Breng bij mooi weer tijd door op ons terras. Vanop ons terras heb je zicht op het prachtige kasteel en de kerk van Westmalle. De kleintjes kunnen zich naar hartenlust uitleven in onze speeltuin.

Brasserie De Kasteelhoeve - Steak

Lunch of Diner

Onze keuken is doorlopend open van 11.30 tot 21 uur. We serveren typisch Belgische gerechten, internationale klassiekers, seizoenssuggesties en ook pannenkoeken en ijsjes. Kinderen likken hun duimen en vingers af bij onze speciaal bereide kindergerechten.

Brasserie De Kasteelhoeve - Terras - Garnaalkroketten

Weekmenu

Op maandag, dinsdag en vrijdag serveren we een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor € 29,50 per persoon!

De-Kasteelhoeve-Ontbijt

Ontbijt

Elke eerste zondag van de maand kan je in De Kasteelhoeve in Westmalle terecht een uitgebreid ontbijtbuffet waar je à volonté van mag van genieten voor € 19 per persoon.

Terras en Speeltuin

De Kasteelhoeve heeft een groot zonnig terras met voldoende schaduwplekken om te verkoelen in de zomer. Ouders kunnen er genieten van een hapje en een drankje terwijl kinderen zich uitleven in de private speeltuin naast het terras.

In de speeltuin vind je klimrekken, een loopbrug, een schuif-af en een klimuur. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten hebben we een interactief speeltuig ter beschikking.

Openingsuren

Brasserie

  • Maandag: 14.00 tot 22.00 uur
  • Dinsdag: 11.30 tot 22.00 uur
  • Vrijdag: 14.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag: 11.30 tot 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 tot 22.00 uur

Woensdag en donderdag gesloten

Keuken

De keuken is doorlopend geopend van 11.30 tot 21.00 uur. (Laatste bestelling om 20.45 uur.)

Uitzonderlijk open/gesloten

Gesloten op vrijdag 25 augustus 2023.

Gesloten op zaterdag 26 augustus 2023.

Reserveren

Je kan in Brasserie De Kasteelhoeve reserveren voor lunch en diner. Dat kan via het contactformulier, telefonisch op 03 311 68 46 of via e-mail.

Onze zaal

De Kasteelhoeve beschikt over een multifunctionele ruimte voor lessen, lezingen, workshops, vergaderingen en bijeenkomsten van vrienden en familie. Vergaderen kan met maximaal 30 personen. Tafelen kan met maximaal 50 personen.

Onze B&B

Kies voor een ontspannen verblijf in een charmante bed and breakfast, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving van Westmalle. Onze B&B heeft 7 comfortabele kamers, elk met een moderne badkamer en een grote bureautafel, airconditioning, Ambilight Smart TV​ en onbeperkt wifi.

Shopping Basket