03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Onze brasserie in Westmalle

In brasserie De Kasteelhoeve kan je in een gezellige sfeer genieten van lekker eten en drinken

Of je nu komt voor een heerlijke trappist van’t vat, een wijntje, of om lekker uitgebreid te tafelen, we hebben voor ieder wat wils.

Breng bij mooi weer tijd door op ons terras. Vanop ons terras heb je zicht op het prachtige kasteel en de kerk van Westmalle. De kleintjes kunnen zich naar hartenlust uitleven in onze speeltuin.

Brasserie De Kasteelhoeve - Steak

Lunch of Diner

Onze keuken is doorlopend open van opening tot 20u45 uur. We serveren typisch Belgische gerechten, internationale klassiekers, seizoenssuggesties en ook pannenkoeken en ijsjes. Kinderen likken hun duimen en vingers af bij onze speciaal bereide kindergerechten.

Brasserie De Kasteelhoeve - Terras - Garnaalkroketten

Weekmenu

Op maandag, dinsdag en vrijdag serveren we een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor € 29,50 per persoon!

brunch

Brunch

Vier keer per jaar kan je in De Kasteelhoeve in Westmalle terecht voor een uitgebreid brunchbuffet. Kom mee genieten van een heerlijke brunch.

Terras en Speeltuin

De Kasteelhoeve heeft een groot zonnig terras met voldoende schaduwplekken om te verkoelen in de zomer. Ouders kunnen er genieten van een hapje en een drankje terwijl kinderen zich uitleven in de private speeltuin naast het terras.

In de speeltuin vind je klimrekken, een loopbrug, een schuifaf en een klimmuur. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten hebben we een interactief speeltuig ter beschikking.

Openingsuren

Brasserie

  • Maandag: 14.00 tot 22.00 uur
  • Dinsdag: 12.00 tot 22.00 uur
  • Vrijdag: 14.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag: 14.00 tot 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 tot 22.00 uur

Woensdag en donderdag gesloten

Keuken

De keuken is doorlopend geopend van opening tot tot 21.00 uur. (Laatste bestelling om 20.45 uur.)

*uitgezonderd zondag: keuken geopend vanaf 12.00 uur

Uitzonderlijk open/gesloten

  • Gesloten van vrijdag 7 juni 2024 tot en met dinsdag 11 juni 2024
  • Zaterdag 29 juni geopend van 17.00u tot 22.00u
Reserveren

Je kan in Brasserie De Kasteelhoeve reserveren voor lunch en diner. Dat kan via het contactformulier, telefonisch op 03 311 68 46 of via e-mail.

Onze zaal

De Kasteelhoeve beschikt over een multifunctionele ruimte voor lessen, lezingen, workshops, vergaderingen en bijeenkomsten van vrienden en familie. Vergaderen kan met maximaal 30 personen. Tafelen kan met maximaal 50 personen.

Onze B&B

Kies voor een ontspannen verblijf in een charmante bed and breakfast, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving van Westmalle. Onze B&B heeft 7 comfortabele kamers, elk met een moderne badkamer en een grote bureautafel, airconditioning, Ambilight Smart TV​ en onbeperkt wifi.

Shopping Basket