03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

B&B De Kasteelhoeve in de krant

B&B De Kasteelhoeve biedt je een onvergetelijk verblijf onder de kerktoren in Westmalle

De Kasteelhoeve is meer dan een brasserie. Sinds 2023 kan je er ook overnachten in een van de zeven gastenkamers in de oude graanschuur.

Deze hebben we zorgvuldig gerestaureerd om traditie en moderniteit te combineren. Zo geniet je van het uitzicht op de kerktoren en het kasteel in alle comfort.

Gastvrouw Sigrid en haar broer Michaël vertelden onlangs in een interview met Gazet van Antwerpen hoe ze hun gasten in de watten leggen. Michaël deelde hoe zijn eigen reiservaringen hem inspireerden om een unieke gastervaring te creëren.

Of je nu voor zaken komt of voor plezier, De Kasteelhoeve verwelkomt je met open armen. Je verblijft in de prachtige Kempense natuur, vlakbij internationale bedrijven zoals Johnson & Johnson in Beerse en aan de uitvalsbasis van de Trappistenfietsroute. Zo kan je makkelijk cultuur, natuur en gastronomie ontdekken in de streek.

Ben je benieuwd naar het verhaal van De Kasteelhoeve? Lees dan het volledige artikel online op gva.be en laat je verrassen door de geschiedenis en gastvrijheid van B&B De Kasteelhoeve.

Shopping Basket