03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Een dagje uit in Antwerpen

B&B De Kasteelhoeve ligt op 10 minuten stappen van de bushalte “Zandstraat” waar je bus 417 naar Antwerpen kan nemen. Dankzij deze snelle busverbinding via de autostrade ben je op 45 minuten in het centrum van Antwerpen, een stad vol toeristische troeven.

 

Antwerpen is een cultuurstad, een modestad, een havenstad en een evenementenstad waar ook culinair heel wat te beleven valt. Flaneer op de Meir, verdwaal in de kleine straatjes van het historische centrum, bewoner Rubens’ schilderijen in de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal of bezoek toonaangevende musea zoals het Museum aan de Stroom (MAS), het Red Star Line Museum en en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (KMSKA). Je leest het: een dagje Antwerpen zal snel gevuld zijn.

michiel-annaert-bkSBEJ2hEZ8-unsplash

Kies voor een boeiende rondleiding met een echte Antwerpse gids

Wil je graag op uitstap met een gids? Wij kennen de beste stadsgidsen van Antwerpen en vragen met plezier voor je na of een van hen je doorheen Antwerpen kan leiden. Liefhebbers kunnen Antwerpen trouwens ook ontdekken met (huur)fiets en gids. We zetten je graag op weg, informeer naar de mogelijkheden.

Shopping Basket