03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Arrangementen bij De Kasteelhoeve

Combineer een ontspannen verblijf met heerlijke diners en leuke extra's

Vier speciale gelegenheden in stijl met onze speciale arrangementen die een totaalervaring bieden in B&B De Kasteelhoeve. Verwen iemand met een ontspannen verblijf, heerlijke diners en een extraatje om het verblijf onvergetelijk te maken. 

Moederdagarrangement

Verwen mama met een uniek verblijf voor Moederdag!

Moederdag is de ideale gelegenheid om moeders te verwennen, daarom creëerden we een scherp geprijsd moederdagarrangement met twee overnachtingen in een stijlvolle kamer, telkens met een uitgebreid ontbijt en twee heerlijke diners in onze gezellige brasserie. Bij aankomst ontvangt mama een verfrissend welkomstdrankje met een smakelijk verwenbordje erbij. En om het extra speciaal te maken, ontvangt mama ook een verwencadeautje van ons! 

Voor € 269 per persoon krijg je:

  • 2 overnachtingen in een deluxe kamer
  • Verwenbordje met welkomstdrankje op dag van aankomst
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt met glaasje cava
  • Twee driegangendiners in Brasserie De Kasteelhoeve
  • Speciaal verwencadeautje voor mama

Prijs geldig op basis op basis van dubbele bezetting voor aankomst op 10, 11 of 12 mei 2024 en 14 of 15 augustus 2024.

Upgraden naar een Deluxe Terrace kamer kan voor € 30 per persoon.

Boek nu en geef mama het cadeau van ontspanning en quality time voor moederdag.

moederdag

Vaderdagarrangement

Verras papa met een origineel verblijf voor Vaderdag

Speciaal voor vaderdag stelden we een onvergetelijk arrangement samen: twee overnachtingen met ontbijt in een prachtige deluxe kamer, twee heerlijke diners in brasserie De Kasteelhoeve en een kleine degustatie van trappistenbier en trappistenkaas op de dag van aankomst. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt papa ook nog een klein cadeautje om zijn verblijf extra speciaal te maken!

Voor € 269 per persoon krijg je:

  • 2 overnachtingen in een deluxe kamer
  • Degustatie met Trappistenkaas en -bier op dag van aankomst
  • Dagelijks een uitgebreid ontbijt met glaasje cava
  • Twee driegangendiners in Brasserie De Kasteelhoeve
  • Cadeautje voor papa

Geldig voor aankomst op 7, 8 of 9 juni 2024 op basis van 2 personen in een kamer. Upgraden naar een Deluxe Terrace kamer kan voor € 30 per persoon.

Boek nu en maak herinneringen die jullie nooit zullen vergeten!

vader-dochter-wandeling-kelly-sikkema-unsplash

Wildarrangement

Geniet van een culinaire avond en zorgenloze nacht

Speciaal voor het wildseizoen stelden we een onvergetelijk arrangement samen: 1 overnachting met ontbijt in een prachtige deluxe kamer en een heerlijk viergangendiner in brasserie De Kasteelhoeve. Bovendien is een wijn of bierarrangement ook inbegrepen! ‘ Avonds schuif je de voetjes onder tafel en geniet je van een culinaire wildmenu. De volgende dag krijg je een uitgebreid ontbijt met glaasje cava geserveerd.

Voor € 169 per persoon krijg je:

Geldig voor aankomst op zaterdag 23 november 2024 op basis van 2 personen in een kamer. 

Supplementen

Upgraden naar een Deluxe Terrace kamer kan voor € 15 per persoon. 

Een extra nachtje blijven? Voeg een nacht toe inclusief ontbijt voor € 75 per persoon.

Boek nu en maak herinneringen die jullie nooit zullen vergeten!

IMG_8415

De kamer waarin je verblijft

Je verblijft in een gloednieuwe deluxe kamer van 20 vierkante meter waarin de originele houten steunbalken van de voormalige hoeve de blikvanger zijn. De kamer is warm, eigentijds en heeft een chique hotelbadkamer met inloopregendouche. De kamer heeft een grote bureautafel en ingemaakte kasten waarin je makkelijk al je spullen opbergt. 

Kies je voor een upgrade naar een deluxe terrace (supplement van 30 euro per persoon), dan krijg je 30 vierkante meter ruimte en een mooi zuidgericht terras. De badkamer van een deluxe terrace heeft overigens twee wasbakken en een apart toilet. 
Onze B&B

B&B De Kasteelhoeve heeft zeven comfortabele kamers, elk met een moderne badkamer, een grote bureautafel en ingemaakte kasten. Er is airconditioning, een Ambilight Smart TV en onbeperkt wifi.

Onze Brasserie

In brasserie De Kasteelhoeve eet je échte Belgische klassiekers, populaire internationale gerechten en seizoenssuggesties. Ook voor tussendoortjes zoals pannenkoeken en wafels kan je in De Kasteelhoeve terecht. Verder is er een uitgebreide drankenkaart.  

Activiteiten

Ontdek de natuurpracht van Westmalle al wandelend of met de fiets, verken de rust en schoonheid van de trappistenabdij van Westmalle of ervaar de spiritualiteit van de Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth in Brecht. 

Shopping Basket