03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

Ontdek Ridder Muis in het Kasteel van Westmalle

Stap binnen in de betoverende wereld van Ridder Muis tijdens de nieuwste doe-expo in het Kasteel van Westmalle! Vanaf 1 april tot en met 3 november is het kasteel de thuisbasis van Ridder Muis en haar vrienden, klaar om jonge avonturiers mee te nemen op een onvergetelijke missie. Ga samen met Ridder Muis op avontuur!

Een avontuurlijke reis met Ridder Muis

In de expo ‘Ridder Muis en het Betoverde Kasteel’ speur je samen met Ridder Muis naar Draak, de beste vriendin van Ridder Muis. Levendige, interactieve installaties, gemaakt voor kinderen, brengen het verhaal tot leven. Spring, glijd en teken erop los tijdens dit spannende avontuur!

Pauze nemen vlakbij het Kasteel van Westmalle

Na het avontuur kun je heerlijk ontspannen in Draak’s Herberg in het Kasteel van Westmalle, met smakelijke hapjes en drankjes. Of je kunt De Kasteelhoeve bezoeken. Onze gezellige brasserie ligt vlakbij het kasteel en is de ideale plek om voor of na de expo te genieten van een hapje en een drankje.

 

Voor de kleintjes hebben we kindvriendelijke gerechten zoals kinderuitsmijters en kinderspaghetti. En voor echte levensgenieters hebben we ook ijsjes, pannenkoeken en wafels.


Terwijl de kinderen zich uitleven in onze buitenspeeltuin, geniet jij als ouder van een rustmoment in de veranda of op het terras, met zicht op het speelplezier.

Bestel nu je tickets voor Ridder Muis’ Doe-Expo

De doe-expo’s van Ridder Muis zijn een niet te missen ervaring voor families. Kinderen vanaf 2,5 jaar ontdekken hier een wereld waar verhalen, technologie en ambacht samenkomen om hun fantasie te stimuleren.

 

Wil je Ridder Muis’ magie zelf meemaken? Bestel dan vandaag nog je tickets voor de expo in het Kasteel van Westmalle en ontdek een van de mooiste kinderexpo’s van het land!

Shopping Basket