03 311 68 46 – kasteelhoevewestmalle@gmail.com

De Kasteelhoeve

Brasserie ● Bed & Breakfast

B&B De Kasteelhoeve opende op 1 mei haar deuren

Sinds 1 mei verwelkomen wij gasten in onze prachtige bed and breakfast, in een gebouw dat teruggaat tot de twaalfde eeuw. (Lees hier meer over onze geschiedenis.) Met een perfecte balans tussen huiselijke charme en hotelvoorzieningen willen wij gasten een onvergetelijk verblijf bieden in Westmalle.

B&B De Kasteelhoeve is het geesteskind van de derde generatie van onze familie, die al sinds 1945 in de boerderij woont. De Kasteelhoeve was oorspronkelijk een versterkte boerderij die diende als eigendom van de Hertogen van Brabant. In de negentiende eeuw werd het omgevormd tot een langgevelhoeve. In 1988 openden wij als taverne onze deuren. Later transformeerden wij De Kasteelhoeve tot een volwaardige brasserie die focust op de klassieke Belgische keuken. Nu, na een grondige renovatie, schittert naast onze brasserie ook een moderne B&B met zeven kamers.

Als je verblijft in onze B&B, kun je kiezen uit onze “deluxe” kamers op de eerste verdieping of onze ruime “deluxe terrace” kamers op het gelijkvloers. Onze kamers zijn voorzien van al het moderne comfort dat je nodig hebt, waaronder airconditioning, ingebouwde kasten en comfortabele werkplekken. De unieke combinatie van historische elementen en eigentijdse inrichting creëert een gezellige en tegelijk hippe sfeer.

Onze eerste gasten

Intussen hebben mensen hun weg naar onze B&B al goed gevonden. Onze allereerste gast was een Australische dame die op bezoek was bij vrienden in Westmalle. We ontvingen daarna onder andere een Noors koppel dat op familiebezoek ging en een groep wielrenners uit het Verenigd Koninkrijk die zich als ‘flandriens’ in België voelden. Ook twee Zweedse vriendinnen die een roadtrip door West-Europa maakten en twee Franse metalfans die vanuit Westmalle naar Graspop gingen, genoten van onze gastvrijheid.

"Zeer vriendelijke en gastvrije host."

Uit de eerste reviews blijkt dat onze gasten erg tevreden waren over hun verblijf. Een gast benadrukte: “Uitstekend ontbijt, op een persoonlijke wijze verzorgd, de omgang met de gasten is zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarbij een prima restaurant en een mooi terras om buiten te eten.” Een andere gast was enthousiast over onze spiksplinternieuwe kamers en onze gastvrijheid: “Mooie en nieuwe kamers. Zeer vriendelijke en gastvrije host. Brasserie en mooi buitenterras is een plus.” Een derde review prees onze prachtige renovatie en onze vriendelijke service: “Prachtige verbouwde boerderij, zeer moderne ruime kamer, uiterst vriendelijke gastvrouw en personeel. Locatie was uitstekend. Ontbijt to go gehad. Heerlijk verblijf gehad.”

Shopping Basket