Wildweekend

Wildweekend

Zaterdag 09/10 en zondag 10/10 staan helemaal in het teken van het wildseizoen. We serveren een menu van 3, 4 of 5 gangen waarin wild de hoofdrol speelt. We selecteerden voor elke gang ook een biertje dat de smaken van het gerecht accentueert of complementeert.

Fazantenpaté *
Vijg / Mangochutney / Briochetoast
Tripel D’Anvers (8%)

Velouté
Parelhoen / Boschampignons / Truffelroom
Westmalle Extra (4,8%)

Pulled Everzwijn **
Breydelspek / Kastanjepuree / Belgisch roodloof / Portoreductie
Super 8 IPA (6%)

Hertenfilet
Spitskool / Pistachenoot / Zoete aardappelfrietjes / Wildjus
Cuvée du Château (11%)

Tarte Tatin
Vanille-ijs / Kletskop / Calvados
La Trappe Quadrupel (10%)

3-gangen menu:
€ 45 per persoon

4-gangen menu:
€ 55 per persoon (*)

5-gangen menu:
€ 69 per persoon (**)

Bijpassend bier 3 gangen:
€ 12 per persoon

Bijpassend bier 4 gangen:
€ 16 per persoon

Bijpassend bier 5 gangen:
€ 20 per persoon

Beerpairing

  • Tripel D’Anvers (8%): Tripel D’ Anvers is een sterk blond bier. Door de lichtzoete en kruidige smaken is het tegelijkertijd erg zacht.
  • Westmalle Extra (4,8%): Met zijn fruitige toetsen en rijke aroma’s staat de Extra voor een smaakbeleving die op-en-top Westmals is.
  • Super 8 IPA (6%): De Super 8 IPA is een elegante IPA met citrus- en pompelmoestoetsen.
  • Cuvée du Château (11%): Een topbiertje met toetsen van geroosterde en gekarameliseerde mout. Delicate hopbitterheid in de afdronk.
  • La Trappe Quadrupel (10%): Het originele, donkere trappistenbier. Zwaar en stevig met een volle, verwarmende smaak. Moutig met zoete tonen van dadels en karamel.

Comments are closed.